Život v kleci | Daniel Barták

Pokud jste si mysleli, že máte o českém MMA všechny informace, promiňte, patrně se mýlíte. Drtivá většina fanoušků a příznivců tohoto adrenalinového sportu žije tímto fenoménem posledních pár let – tři, čtyři.

Jenže české MMA zanechalo daleko větší, rozmanitější a výživnější stopu na našem území, datuje se ke konci minulého tisíciletí, kdy se světem neslo ještě pojmenování Vale Tudo!

Jak vše začalo, kdo stál na začátku, jak probíhaly turnaje, kde, jací lidé ovlivnili tento sport, kdo bojoval v kleci, koho neznáte a mohli byste? Sondou do minulosti je právě kniha ŽIVOT V KLECI, kterou vypráví Daniel Barták, dvojnásobný mistr republiky z let 1999 a 2000, který po skončení kariéry přešel do trenérské pozice a založil pražský Penta gym.

Mimo jiné vychoval Viktora Peštu, druhého Čecha ve slavné UFC. A nyní jste ho mohli vídat na obrazovkách Prima COOL jako jednoho ze čtyř trenérů pořadu I AM FIGHTER. Barták a sportovní novinář Libor Kalous se rozhodli pro více pohledů na MMA. Vzpomínky, které nikdy nebyly ještě zveřejněny, vyprávění osob, které prožily na vlastní kůži startovací období a jsou tu stále.

Život v kleci, Daniel Barták

Autor: Daniel Barták

Počet stran: 336

Vazba: brožovaná

Více informací o knize naleznete na www.zivotvkleci.cz.

You may also like...