Nový BioAbecedář Hanky Zemanové | Hanka Zemanová 

Po 13 letech úspěšného prodeje a 4 dotiscích vychází Nový BioAbecedář Hanky Zemanové, 3. kompletně aktualizované vydání! BioAbecedář je encyklopedie zdravých surovin plná praktických rad pro jejich nakupování a vaření. Pomůže vám zařadit do jídelníčku například pohanku, jáhly, kroupy, semínka, špaldové či bezlepkové mouky a zorientovat se v množství informací o výživě.

V tomto vydání došlo k zásadní úpravě celého textu. Pouze receptová část zůstává stejná, beze změny.

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

Jedná se o knižní bestseller. Během 13 let úspěšného prodeje se BioAbecedáře prodalo přes 28 500 prodaných výtisků. Máte knihu doma a ptáte se, co se v novém vydání změnilo a jestli má smysl si přepracované vydání pořídit?

„Samotnou mě při aktualizaci Abecedáře překvapilo, kolik se toho za těch 15 let změnilo. Mnoho textů jsem proto napsala úplně nanovo, doplnila jsem, jak se změnilo moje vaření a přístup ke zdraví za posledních 15 let, jakým potravinám věřím a které považuji za úplně zbytečné. Texty o tom, jak se na jednotlivé potraviny dívá čínská medicína, jsem konzultovala s MUDr. Michaelou Šimkovou, na souvislosti jídla a ajurvédy dohlédla MUDr. Martina Ziska a celou knihu recenzovala, stejně jako u prvního vydání, Pharm.Dr. Margit Slimáková.

Proto s úplně čistým svědomím doporučuji Nový BioAbecedář i těm z Vás, kteří doma máte ten původní. Dejte ho třeba do knihovny nebo do čtecí budky na zastávce autobusu, nebo si ho nechte v kuchyni jako pracovní kuchařku, protože recepty se nezměnily, ale ke čtení a jako zdroj odborně ověřených informací si do své knihovny dopřejte Nový BioAbecedář. Pomůže vám vždy, když se budete cítit zahlceni velkým množstvím informací o jídle, které se často mění a jsou rozporuplné. Věřím, že vás jeho čtení uklidní a dodá vám naději, že jíst zdravě není složité. Že není třeba podléhat měnícím se výživovým ideologiím, protože nejdůležitější je vařit co nejvíce je to možné sezónně a lokálně.

Hanka Zemanová, autorka knihy

Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

Název knihy: Nový BioAbecedář Hanky Zemanové

Autor: Hanka Zemanová 

Počet stran / vazba: 432 stran / Pevná

Doporučená cena: 890 Kč

Vydalo: Nakladatelství Smart Press

Více informací na: www.smartpress.cz

Zdroj foto: Smart Press

You may also like...