Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života | Karolien Notebaertová

Kniha Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života je vyprávění o tom, proč je důležité zjistit, jaké jsou naše skutečné životní potřeby a jak je můžeme začlenit do svého života. Příběh nás učí, jak se správně rozhodovat i jak naplno rozvinout svůj potenciál a nenechat se zmást „opicí“ skrytou v mozku, která nám bez ustání říká, co si máme myslet, cítit a dělat. Příběh nás navede na cestu hledání odpovědí na otázky: kdo jsme, co nás doopravdy naplňuje a jak chceme žít.

Knihu ozvláštněnou půvabnými ilustracemi autorky vydává Nakladatelství KAZDA 2. června 2023.

 Kdo jsem? Jak mohu najít cestu k tomu, co mě naplňuje? Těmito otázkami začíná fascinující pouť za tajemstvím fungování lidského mozku, které nám otevírá dveře k našemu skrytému potenciálu. Na pozadí třídenního putování Marie a její matky – neurovědkyně – po dálkové turistické stezce Wicklow Way v Irsku se odehrává příběh, který vypráví o tom, odkud pocházejí touhy, pocity a motivace a proč náš životní osud začíná myšlenkou. Na základě srozumitelného vysvětlení principů fungování mozku kniha Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života ukazuje, jak můžeme zvládnout vlastní myšlenky, dosáhnout lepšího přístupu k vnitřní moudrosti a navždy zlepšit kvalitu svého života.

„Stres je největší žrout energie,“ řekla jsem. „Když je naše mentální baterie zatížena stresem, její zdroje se v mžiku vyčerpají. Pak cítíme, že se rychleji psychicky unavíme a také rychleji dosáhneme svých limitů.“ říká autorka knihy – Karolien Notebaertová.

Název knihy: Tři dny, dvě ženy, jedna opice a smysl života

Autor: Karolien Notebaertová

Počet stran / vazba: 144 stran / Měkká vazba se záložkami

Doporučená cena: 349 Kč

Vydalo: Nakladatelství KAZDA

Více informací na: www.knihykazda.cz

Zdroj foto: KAZDA

You may also like...