Od nápadu k úspěchu | Tamsen Webster

Jestliže máte nápad tak dobrý, že by dokázal změnit něčí život, trh, nebo dokonce celý svět, ale ostatní si ho pořád ještě nějak nevšimli, pak je tato kniha přesně pro vás!

Je to kniha pro lidi, kteří chtějí, stejně jako vy, aby jejich myšlenka ovlivnila svět. Je to kniha pro ty, kterým stejně jako vám nechybí motivace a ochota pracovat, ale nedaří se jim vyjádřit, jak neodolatelný jejich nápad je…
Jak na to, aby se z vašeho nápadu stal neodolatelný nápad, se dozvíte v této knize!

Autorka:

Tamsen Websterová strávila uplynulých dvacet let tím, že pomáhala odborníkům proměňovat své myšlenky v činy. Zabývá se marketingovou strategií, vyprávěním příběhů a překlady „z angličtiny do angličtiny“. Pomáhá hledat a vytvářet příběhy, které pak partneři, investoři, klienti a zákazníci budou vyprávět sami sobě.
Tamsen sbírala zkušenosti při práci pro velké společnosti a organizace, například Johnson&Johnson, Harvard Medical School nebo Intel, ale i pro start-upy, které reprezentují novou vlnu inovací v oborech věd o životě, biologie, klimatické technologie, finanční technologie a farmacie. Přes sedm let je výkonnou producentkou a myšlenkovým stratégem jedné z nejstarších lokálních konferencí TED – TEDxCambridge.
Tamsen byla váhavou maratónskou běžkyní… dvakrát. Je šampionkou ve standardních tancích (ve své hlavě) a všechno, co ví o poselstvích, lidech a změně, se naučila jako ředitelka společnosti Weight Watchers. 

Název knihy: Od nápadu k úspěchu

Autor: Tamsen Webster

Počet stran / vazba: 208 stran, brožovaná vazba

Doporučená cena: 359 Kč

Více informací na www.grada.cz.

You may also like...