Vychází unikátní kniha The Beatles – Get Back | české vydání

Na českém knižním trhu právě vychází překlad knihy The Beatles – Get Back. Děj doplněný řadou autentických fotografií přenese čtenáře do ledna 1969, začátku posledního roku celosvětově známé kapely The Beatles. Fanoušci přes deset let čekali na knihu o legendární kapele, která je zcela jiná, než byly jakékoliv před ní.

V publikaci The Beatles: Get Back je zaznamenáno vytvoření posledního alba Let It Be z roku 1970 přímými hovory členů The Beatles, které jsou plné vtípků, ale i konfliktů. To doplňují dříve nepublikované fotografie ze zkoušek pořízené Ethanem A. Russellem a Lindou McCartneyovou. Vše vychází z přepisů konverzací editovaných z více než 120 hodin původních zvukových nahrávek s extrémně upřímnými fotografiemi a s vybranými snímky z 55 hodin filmových restaurovaných záběrů.

Padesát let po nahrávání alba Let It Be a natočení filmu, který je dokumentuje, vychází tato kniha jako doprovod třídílného dokumentárního filmu Petera Jacksona The Beatles: Get Back.

Album The BEATLES (The White Album – Bílé album) je na prvních místech hitparád a známá čtyřka se schází v Londýně kvůli novému projektu. Po 21 dní v různých nahrávacích studiích s kamerami a rekordéry dokumentujícími každodenní zkoušení kapela nacvičuje a vylepšuje mnoho svých nových i starých skladeb. Vše vrcholí známým koncertem na střeše přinášejícím do centra Londýna krátký oddech od všeho shonu a nebývalý rozruch.

Přišel čas představit skutečný příběh posledního roku legendární kapely THE BEATLES!

Vydalo vydavatelství Zoner Press.

Více na www.zonerpress.cz.

You may also like...