TRADINÁŘ vyhrál Cenu čtenářů v soutěži Český Bestseller 2019

Kniha TRADINÁŘ s podtitulem „Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů“ vyhrála Cenu čtenářů v soutěži Český Bestseller za rok 2019.

V pátek 28. 2. 2020 v ostravském klubu Heligonka proběhlo každoroční udílení cen „ČESKÝ BESTSELLER“, při kterém jsou oceňováni nakladatelé i autoři knižních novinek, které se staly v uplynulém kalendářním roce nejprodávanějšími v rámci internetového obchodu a sítě knihkupectví KNIHCENTRUM.cz. V rámci této soutěže je vyhlašována samostatná kategorie „Cena čtenářů“, do které se zapojují ti největší kritici – samotní čtenáři a volí z nominovaných titulů ten nejoblíbenější.

Cenu si na místě převzala spoluautorka knihy a zakladatelka nakladatelství Smart Press

Martina Boledovičová: „Velmi děkujeme čtenářům za jejich čas, který nám věnovali. Považuji za malý zázrak, že se kniha o tom, jak si vytvářet své rodinné tradice, dostala mezi bestsellery. V podstatě to potvrdilo  záměr naší knihy – nebýt jen pozorovatelem, ale stát se účastníkem tradic a rozumět jejich smyslu.“

TRADINÁŘ – Rodinný a tvořivý rok plný oslav a rituálů

Autor: Monika Kindlová, Martina Boledovičová

Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad – jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout? S touto knihou získáte mnoho inspirace i praktického pomocníka, který bude vždy po ruce a na nic tak nezapomenete. Vytvoříte si své vlastní rodinné rituály a tradiční svátky si společně s rodinou, sousedy a přáteli pěkně užijete.

Rodina – Tradice – Rok – Rytmus – Příroda – Rituály – Vaření – Tvoření – Zahrada

Kniha vyšla v roce 2019 v nakladatelství Smart Press a je k dostání u všech dobrých knihupců a na www.smartpress.cz.

You may also like...