Prosecco do žíly | Nika Mišjaková

Vypít se nedá, ale po nepovedeném Tinder rande vás potěší. Nika Mišjaková vydává knihu o randění po třicítce.

Nedavno zamířila z tiskárny do knihkupectví a ke čtenářům již pátá červnová kniha, která vznikla pod nakladatelskou službou Pointa. Na pultech se objevila tragikomická zpověď Niky Mišjakové s názvem Prosecco do žíly, která ukazuje Tinder rande bez příkras.

„Je opravdu velmi málo věcí, o kterých řeknu, že je nesnáším. Jedna z nich jsou první setkání. Vztahy jsou pro mě poměrně komplikovaná záležitost, skoro bych řekla, že je neumím. Snažím se být milá a ochotná, vždycky se to nějak nepovede. Dlouhodobě mě v podstatě nikdo nesnese a já nesnesu také o nic více je,“ popisuje autorka sebe a vlastně i její prvotinu Prosecco do žíly, která její vztahové a schůzkové peripetie popisuje.

Nika Mišjaková je extrovert a bavič a je ráda středem pozornosti, ale někdy se člověku lepí smůla na paty. Prosecco do žíly je kniha o tom, jak reálně vypadají rande z Tinderu. Jaké to je, když na rande na slepo přijde stalker, sukničkář nebo váš šéf? Čtenáři tak mohou nahlédnout do života třicátnice, ve kterém se najde nejedna žena po rozchodu nebo ta, která prostě nemá štěstí na muže.

„V Pointě můžete vydat knihu od historického románu až po komiks. Jedinými kritiky jste ale vy a čtenáři, kteří vaši knihu (ne)podpoří v předprodeji. Dřív jsem vlastně ambice napsat knihu neměla, ale nakonec jsem se do toho vrhla, protože knihu může napsat každý. Navíc mi Pointa pomohla s řadou věcí, jako je předprodej nebo distribuce knihy pomocí e-shopu i kamenných knihkupectví,” komentuje spolupráci s Pointou Nika.

Prosecco do žíly je devátou knihou, která pod nakladatelstvím Pointa vyšla. „Kniha se vypít nedá. Ale po nepovedeném Tinder rande vás potěší, že v tom rozhodně nejste sami,“ uzavírá Mišjaková.

O autorce

Jmenuji se Nika a je mi 30 let. Nejsem zatím alkoholička, ale co není, může být. Mám za sebou několik turbulentních let, kdy jsem dostávala ve vztazích pořádně na frak… a tak jsem se o tom rozhodla napsat knížku. Je to tragikomický pohled na seznamování po třicítce, s jojo efektem a spoustou vypitého vína. Moje kniha se jmenuje Prosecco do žíly.

Více o nakladatelství Pointa, vydaných knihách i knihách, které jsou právě v předprodeji, se dozvíte zde.

Jsme online komunita. Kde nás najdete?

Vydalo nakladatelství Pointa.

Všechny knihy jsou k dostání na e-shopu Pointy, ale i v tradičních knihkupectvích a jejich e-shopech.

You may also like...