Knižní novinka VRAŽDA NA HŘIŠTI – další díl oblíbené detektivní série s Julií Schwarzovou

V nakladatelství Cosmopolis právě vychází Vražda na hřišti, další díl oblíbené detektivní série s hlavní postavou kolínské soudní lékařky Julie Schwarzové. Autorkou těchto kriminálních románů je německá autorka píšící pod pseudonymem Catherine Shepherd, jejíž knihy se v Německu umisťují na nejvyšších pozicích žebříčků Amazonu i deníku Bild.Vražda na hřišti je v pořadí již pátou knihou v sérii po titulech Vražda na blatech, Vražda bez soucitu, Vražda v ledu a Vražda s nápovědou.

Napínavá detektivka s promyšlenou zápletkou a úchylným pachatelem.

U dětské skluzavky na hřišti je nalezena mrtvá mladá žena v bílých nabíraných šatech. Vlasy má spletené do copů a vypadá jako vzorná školačka. Při ohledání soudní lékařka Julia Schwarzová zjistí, že v jejím srdci vězí zlomený šíp. Nikde ale není žádná krev. Vyšetřování nabírá na obrátkách, když je na hřišti v sousedním bloku objevena další mrtvá, opět s copánky a ve stejných šatech. Ukáže se, že dívky měly ještě něco společného – obě bojovaly se závislostí. Je jasné, že je má na svědomí stejný pachatel. Bude vraždit dál?

Z problematických dívek vrah udělal hodné holky podle svých představ…

Základní informace o knize:

Datum vydání: 5. 9. 2022

Počet stran: 304

Formát: 145 x 205 mm

Ppevná vazba

Cena 399 Kč

O autorce Catherine Shepherd

Catherine Shepherd (pseudonym) se narodila v roce 1972. Po maturitě vystudovala ekonomii a několik let pracovala v bance v Düsseldorfu. První detektivku vydala v dubnu 2012, brzy následovaly další kriminální romány a všechny se umístily na nejvyšších pozicích žebříčků Amazonu i deníku Bild. V listopadu 2015 začala publikovat sérii s hlavní postavou berlínské vyšetřovatelky Laury Kernové a o rok později vydala knihu Vražda na blatech (Mooresschwärze), úvodní svazek série kriminálních příběhů s patoložkou Julií Schwarzovou. Patří k nejprodávanějším německým autorkám thrillerů a kriminálních románů. Má už na kontě přes tři miliony prodaných knih.

Více informací o Catherine Shepherd a jejích románech najdete na webové stránce:

www.catherine-shepherd.com

You may also like...