Vtipné kaše – Namíchejte si ty vaše | 2. vydání od Věry Strnadové

Přinášíme informace o novém titulu Vtipné kaše – Namíchejte si ty vaše, 2. vydání od Věry Strnadové. Toto 2. vydání je doplněno o 6 nových receptů.

Autorka Věra Strnadová je úspěšná foodblogerka, lektorka kurzů vaření, praktikující jogínka a máma tří dětí, seznamuje se základními poznatky o jídle z pohledu ájurvédy a uvádí je do praxe. Své aktivity i recepty publikuje na stránkách www.veruska.cz a blog.veruska.cz, objevuje se i v pořadech České televize Dobré ráno a Sama doma.

Kaše jsou hitem zdravé výživy číslo jedna, a navíc tak praktické!

Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi  jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha důvtipnými doplňky pro vaše zdraví.

Jejich kouzlo tkví ve snadné přípravě a výživové hodnotě, ovšem také v rozmanitosti chutí a rafinovanosti kombinací všemožných zdravých surovin. S pomocí této knihy vykouzlíte během chvilky sladkou či slanou kaši přesně podle svého gusta. Naučíme vás vařit kaši jáhlovou, čirokovou, pohankovou, špaldovou, ale třeba i kaši z quinoy, tsampy či teffu. Poradíme, jak si snadno připravit rostlinná mléka (např. ovesné, mandlové, kokosové, rýžové), čím si kaši zdravěji osladit (všechny zdravější alternativy cukru – sirupy, panela, obilné slady, melasa…). Vysvětlíme, jak a kdy používat všechny možné důvtipné doplňky – zdravé tuky a oleje, oříšky, semínka, koření a bylinky a další suroviny, co se do a na kaše vejdou.

Mnoho receptů je bez lepku, bez laktózy, téměř všechny recepty jsou veganské a jsou určeny pro děti i dospělé. V knize najdete také rychlé kaše, hotové do deseti minut, ale i řadu dalších specifických variant – např. kaše vhodné na léto či zimu, při rekonvalescenci… Kniha zahrnuje rovněž praktické tipy, co mít pro jejich přípravu po ruce, jak vše skladovat či jak si kaši zabalit jako svačinu.

Kniha Vtipné kaše vychází 24. září v nakladatelství Smart Press, k dostání u všech dobrých knihkupců.

Název knihy: Vtipné kaše – Namíchejte si ty vaše

Autor: Věra Strnadová

Počet stran / vazba: 208 stran

Doporučená cena: 399 Kč

Vydalo nakladatelství SMART PRESS.

Více naleznete na www.smartpress.cz.

You may also like...