Léto je ideální čas na knihu… A jakou právě čtete vy? | Editorial

Léto je ideální čas na to, abychom si konečně přečetli nějakou dobrou knihu… A proto se vám snažíme každý den servírovat ty nejžhavější tipy na aktuální novinky, jež naleznete na pultech knihkupců, nebo se objeví v e-shopech. Ať tak či onak, je dobré v této nelehké době podpořit svého čtenářského ducha, jakož i oblíbeného knihkupce nebo nakladatelství.

Jaká je vaše oblíbená kniha letošního léta?

Zajímalo by mě, jaká je vaše oblíbená kniha letošního léta… A abych to opravdu zjistil, rozhodl jsem se, že to udělám formou malé soutěže. Napište mi na e-mail soutez@hmg.cz svůj tip na „tu vaši“ letní knihu. Do předmětu uveďte TIP NA LETNÍ KNIHU a do zprávy ještě přidejte titul další „vysněné“ knihy, kterou byste chtěli za tento tip získat. Na konci léta vyberu tři z vás, kterým odepíšeme a onu vysněnou knihu jim následně pošleme. A také potom zveřejníme, jak tato „mini anketa se soutěží“ dopadla.

Připravujeme projekt, kde knihy budou pomáhat

U nás v redakci neleníme a připravujeme nový projekt, ve kterém budou knihy doslova pomáhat. A myslím, že se bude líbit i vám, protože bude obdarovávat mimo jiné také vás. Takže už teď se těšte na září, kdy vám prozradíme více…

Krásné letní čtení vám všem!

Mikolášek Ivo – šéfredaktor HMG

You may also like...