Desítka Olympijské hry: Oslava historie olympijských her

Speciální vydání vědomostní hry Desítka přináší hru zaměřenou výhradně na historii olympijských her.

Deskové hry mají schopnost spojovat lidi, poskytovat zábavu a rozšiřovat vědomosti. Novinka na trhu, Desítka Olympijské hry, je speciální vydání oblíbené vědomostní hry Desítka, která se zaměřuje čistě na fascinující historii olympijských her. Tato hra je navržena tak, aby byla samostatně hratelná, ale nabízí i možnost kombinace s původními kartami pro ještě bohatší herní zážitek.

Desítka Olympijské hry: Oslava historie olympijských her

Hra je navržena pro 2 až 8 hráčů, což z ní činí ideální volbu pro rodinné večery, přátelská setkání či společenské akce. Tento široký rozsah umožňuje variabilitu a přizpůsobivost různým skupinám hráčů.

Desítka Olympijské hry je vhodná pro hráče od 10 let. Tím se stává skvělým prostředkem pro rodinné zábavy, kde se mohou setkat děti i dospělí a společně si užít čas plný soutěžení a učení.

Jednou z výhod této hry je její krátká herní doba, která trvá přibližně 20 minut. Tento časový rozsah je ideální pro rychlé herní seance, kdy hráči nemají dostatek času na delší hry, ale chtějí si užít plnohodnotný herní zážitek. Krátká herní doba také umožňuje více her během jednoho setkání.

Hráči nemusí čekat dlouho na svůj tah, což zvyšuje dynamiku a plynulost hry. Ke každému okruhu ve hře náleží 10 otázek a 10 možných odpovědí, což umožňuje všem hráčům zapojit se do každého kola otázek.

Desítka Olympijské hry: Oslava historie olympijských her

V Desítce Olympijské hry mají hráči možnost odpovídat na otázky a sbírat body za správné odpovědi. Každý správně zodpovězený okruh přináší hráči žeton odpovědi jako bod. Při každém tahu hráč rozhoduje, zda bude hrát na jistotu, nebo riskovat, že o své body přijde při hledání další správné odpovědi.

Hra nabízí celkem 100 okruhů, 1000 otázek a 1000 správných odpovědí, což zaručuje dlouhodobou zábavu a mnoho možností k objevování nových informací. Kompaktní balení zvané Smartbox obsahuje počítadla bodů a žetony odpovědí, což činí hru ideální i na cesty.

Desítka Olympijské hry je více než jen hra. Je to cesta do historie sportu, která umožňuje hráčům dozvědět se zajímavosti o olympijských hrách, zatímco si užívají vzrušující soutěžení s přáteli a rodinou. Připravte se na hodiny zábavy, objevování a učení se nových věcí v kompaktním a snadno přenosném formátu. Tato hra je skvělou volbou pro každého, kdo miluje vědomostní hry a zajímá se o sportovní historii.

Doporučená prodejní cena: 599 Kč

Více informací naleznete na www.MINDOK.cz.

Zdroj foto: MINDOK

You may also like...