6 dovedností pro zvládání nálady | Matthew McKay, Martha Davis, Patrick Fanning

Trápí vás propady nálad, automatické negativní myšlenky a obavy vám přerůstají přes hlavu? Těžko hledáte způsoby, jak relaxovat a uvolnit se? Tento svižný průvodce vám pomůže osvojit si šestici dovedností, které vám pomohou naladit se na tu správnou náladu a vylepšit si ji.

6 dovedností pro zvládání nálady

Autoři vycházejí z technik kognitivně-behaviorální terapie a nabízejí krátké aktivity, jimiž můžete trénovat svou psychickou odolnost a které vám pomohou vystoupit ze začarovaného kruhu nepříjemných myšlenek a sebepodceňování. Zjistíte, jak to, co si myslíte, ovlivňuje vaši náladu, a jak změna vašeho myšlení doslova změní i váš život.
Matthew McKay Ph.D. je profesorem na Wrightově institutu v Berkeley v Kalifornii. Je autorem mnoha knih. Specializuje se kognitivně-behaviorální terapii depresí a úzkostí.
Martha Davis Ph.D. působila jako psycholožka na psychiatrickém oddělení Kaiserova stálého lékařského centra v kalifornské Santa Claře. Bezmála třicet let zde poskytovala individuální, párovou i skupinovou psychoterapii. Je spoluautorkou několika knih.
Patrick Fanning je žurnalista specializující se na oblast duševního zdraví. Je autorem a spoluautorem 12 knih.

6 dovedností pro zvládání nálady

Název knihy: 6 dovedností pro zvládání nálady

Autor: Matthew McKay, Martha Davis, Patrick Fanning

Počet stran / vazba: 112 stran / Brožovaná

Doporučená cena: 249 Kč

Vydalo: Nakladatelství Portál

Více informací na: www.portal.cz

Zdroj foto: Portál

You may also like...