Malá Strana ještě žije | Magdaléna Rejžková

Nakladatelský dům GRADA představuje svou nejnovější knihu Malá Strana ještě žije, která odhaluje tajemství a poklady starobylého centra Prahy skrze oči místních obyvatel. Autoři nás zvou na nezapomenutelnou procházku Malou Stranou a umožňují nám nahlédnout do skrytých koutů této historické čtvrti.

Malá Strana ještě žije | Magdaléna Rejžková

Malá Strana ještě žije
Malá Strana, i přes svou středověkou krásu a historii, se postupně stává turistickým skanzenem. Kniha nás však zavede mimo hlavní turistické trasy a ukáže nám, že i tato čtvrť je stále domovem místních obyvatel, kteří se o ni starají s láskou a péčí. Jejich hrdost na Malou Stranu je patrná ve způsobu, jakým ji udržují a kultivují.

Malá Strana ještě žije přináší čtenářům jedinečný pohled na historickou čtvrť. Skrze osobní příběhy místních obyvatel se čtenář dozví mnoho nových informací a objeví skryté poklady této části centra Prahy. Knihu lze vnímat jako průvodce, který vás provede nejen ulicemi Malé Strany, ale také vaším srdcem.

Malá Strana ještě žije je knihou, která oslavuje duši staré Prahy a ukazuje, že město může být nejen turistickou atrakcí, ale také skutečným domovem.

Pokud toužíte poznat Malou Stranu tak, jak ji znají její obyvatelé, tato kniha vám tento zážitek poskytne.

Malá Strana ještě žije | Magdaléna Rejžková

Název knihy: Malá Strana ještě žije

Autor: Magdaléna Rejžková

Počet stran / vazba:  144 stran / Pevná vazba

Doporučená cena: 399 Kč

Vydalo: Nakladatelství Grada

Více informací na: www.grada.cz

Zdroj foto: Grada

You may also like...