Velké letní Vratkonoce: slevy 50–70 %

Vratka je kniha, nejčastěji z knihkupectví, která se zpátky vrátí jako poškozená. Někdy je viditelně osahaná, jak si ji zákazníci necitlivě prohlíželi. Občas má dokonce poškozený přebal nebo naťuknutý rožek: to nejspíš někomu spadla na zem. Zkrátka knížka, která už něco zažila a není úplně netknutá.

Že by se snad měli jakékoliv takto „vadné“ knížky likvidovat? Ani náhodou! Na kvalitě svého obsahu totiž nic neztratily, a proto je pro vás nakladatelství Jan Melvil Publishing poctivě schovává a jakmile jich má plné redakční poličky, opět je vyšle do světa.

Ačkoliv tyto Vratkonoce byly vždy pouze brněnskou offline specialitou, Jan Melvil Publishing se rozhodl vyhovět četným přáním uspořádat je tentokrát online a dostupné pro všechny.

Výsledkem jsou Velké letní Vratkonoce, kde vedle mírně poškozených knih jsou v nabídce také starší (nepoškozené) tituly, u kterých je načase, aby ve skladu uvolnily místo novinkám. Pro ty nerozhodné z vás jsou pak připravené „Tajemné knihy“, které jsou speciálně pro vás vybrané jako překvapení!

Melvilí knížky tak budou zachráněny a vás přitom čekají příjemné slevy 50 až 70 %.

A to zní jako příběh s dobrým koncem, nebo ne? ?

CHCI ZACHRÁNIT KNIHU ?

Zdroj foto: Jan Melvil Publishing

You may also like...