Pořiďte si druhý mozek: Uspořádejte si digitální život a uvolněte místo pro svůj tvůrčí potenciál | Tiago Forte

Jména dětí kolegů. Kam se co nahrává na firemní síti. Co bude potřeba zařídit při rekonstrukci bytu. A co teprve skvělý podnikatelský nápad! Kolikrát jste seděli nad prázdnou stránkou a pracně a zdlouhavě dávali dohromady potřebné informace a podklady? Naštěstí je tu Tiago Forte, který nabízí překvapivě jednoduchý, ale účinný systém poznámek, ve kterém vždy snadno dohledáte, co zrovna budete potřebovat.

Cítíte se zavaleni informacemi, které se vám nedaří efektivně vyhodnocovat, třídit a využívat? Nebo jen chcete zdokonalit své poznámkové workflow? Tato kniha vám bude skvělým pomocníkem.

Informační zahlcení nás v dnešním světě zbytečně stresuje, vyčerpává a vytváří neustálou úzkost, že něco zanedbáváme, nestíháme nebo nemůžeme ihned dohledat.

Tiago vás však krok za krokem provede dvěma systémy, na jejichž základě se naučíte třídit, ukládat i kategorizovat informace a následně s nimi efektivně pracovat. Z informací, které vás zahlcují a tíží, se rázem stanou kostičky stavebnice, se kterou bude radost si hrát.

„Hlavním cílem knihy je pomoci vám vést plnohodnotný život s větší lehkostí a menší mírou stresu a úzkostí, že jste zase na něco zapomněli.“

Název knihy: Pořiďte si druhý mozek: Uspořádejte si digitální život a uvolněte místo pro svůj tvůrčí potenciál

Autor: Tiago Forte

Počet stran / vazba: 256 stran / Měkká

Doporučená cena: 399 Kč

Vydalo: Nakladatelství Jan Melvil Publishing

Více informací na: www.melvil.cz

Zdroj foto: Jan Melvil Publishing

You may also like...