Introvertka chodí na terapii | Debbie Tung

Jaké to je, když se trápíte úzkostmi a depresemi? Komiksová umělkyně a známá introvertka Debbie Tung by o tom mohla vyprávět… A také vypráví ve svém novém komiksu.

Jaké to je, když se trápíte úzkostmi a depresemi? Komiksová umělkyně a známá introvertka Debbie Tung by o tom mohla vyprávět… A také vypráví ve svém novém komiksu. Jaké to je, když chcete mít pod kontrolou každý okamžik svého života? Stále dokolečka vymýšlíte možné a nemožné scénáře, jejichž společným mottem je katastrofa? Když máte pocit, že jste na světě úplně sami? Debbie kreslí příběh o tom, proč je dobré myslet na své duševní zdraví a hledat lidi, kteří jí mohou pomoci. O terapii, o tom, že i když máte pocit, že deprese a úzkosti aka černý pes s vámi bude pořád a že se dokonce položí na váš hrob (pochopitelně po předčasné a katastrofické smrti), pořád je šance ho od sebe odehnat.
Komiks ocení lidé se zájmem o psychologické komiksy, čtenáři, kteří sami zažívají úzkosti či deprese.
Deborah „Debbie“ Tung je ilustrátorkou a tvůrkyní komiksů. Její komiksy vycházejí z každodenního života a z její lásky k čaji a knihám. Se svým mužem žije v Birminghamu. V Portálu vyšly její úspěšné komiksy Introvertka v hlučném světě a Když se introvertka vdá.

Název knihy: Introvertka chodí na terapii

Autor:  Debbie Tung

Doporučená cena: 359 Kč

Vydalo: Nakladatelství Portál

Více informací na: www.portal.cz

Zdroj foto: Portál

You may also like...