Ruská panenka | Marina Palmerová

Plná zvratů, intrik, zrady, romantiky i napětí: Ruská panenka dokáže své čtenáře znovu a znovu zaskočit a do poslední stránky nabízí dokonale poutavý příběh.

Poté, co Ruth Millerová vrátí Eleně Šilkovové její ztracený šátek, dostane se zcela nečekaně z ponurého sdíleného podnájmu do světa nepředstavitelného luxusu. Nesmírně zámožná Ruska shání novou osobní asistentku, a ne pro ni není odpověď. Ruth získává ubytování, kreditní kartu i zbrusu nový šatník. A ve své nové práci je dobrá; rozesílá dárky, navštěvuje večírky a v urputné snaze o Eleninu pozornost jedná s vysoce postavenou šedou eminencí. Po čase však začne odhalovat zlověstnou pravdu o tom, že v Elenině světě plném klamu není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Ruth by měla vzít nohy na ramena. Jenže na to už je příliš pozdě.

Ve strhujícím a napínavém románu Mariny Palmerové se spojuje Firma s McMafií. Otevírají se nám dveře do života ruské smetánky v Londýně i do korupce v samém srdci britské politiky sahající až do tajných služeb.

Název knihy: Ruská panenka

Autor: Marina Palmerová

Počet stran / vazba: 319 stran, pevná s přebalem

Doporučená cena: 398 Kč

Vydalo nakladatelství JOTA.

Více naleznete na www.jota.cz.

You may also like...