Batman: Prokletí Bílého rytíře – Další chuťovka z edice Black Label!

AZRAELŮV MEČ TASEN!

Městská džungle Gothamu duní válkou mezi Batmanem a Jokerem – válkou, v níž se hranice mezi hrdinou a padouchem povážlivě stírá. Teď, když kladné povahové rysy Jacka Napiera zmizely pod nánosy líčidel klaunského prince zločinu, je Joker konečně připraven povznést konflikt na vyšší úroveň – a jeho armáda získává nového rekruta.

S planoucím mečem v ruce a tíží staletí na ramenou je Azrael nejtemnějším rytířem, jakého kdy Gotham spatřil. Jeho ostří kosí Batmanovy nepřátele jednoho po druhém – a kousek po kousku tento novodobý křižák přetváří Gotham ve svou vlastní verzi nebe na Zemi.

Pouze Batman a jeho odcizení spojenci jej mohou zastavit – ale nedůvěra mezi nimi vyhloubila až příliš hluboký příkop. A když Joker s Azraelem vynesou na světlo utajenou historii Wayneovy rodiny, může být veškerá víra v Temného rytíře definitivně ztracena.

V knize Batman: Prokletí Bílého rytíře, dechberoucím pokračování přelomového komiksového románu Batman: Bílý rytíř, pokračuje oceňovaný scenárista a kreslíř Sean Murphy ve svém vzrušujícím a tematicky provokativním přetváření batmanovského mýtu. Toto unikátní vydání v pevné vazbě obsahuje všech osm sešitů z řady DC Black Label, jakož i speciál Batman: Bílý rytíř uvádí Von Freeze, ke kterému napsal scénář Sean Murphy a který nakreslil legendární Klaus Janson.

Název knihy: Batman: Prokletí Bílého rytíře

Autor: Sean Murphy

Překlad: Štěpán Kopřiva

Počet stran / vazba: 272 stran, vázaná s přebalem

Formát: 168 × 258 mm, barevný tisk

Doporučená cena: 899 Kč

Vydalo nakladatelství CREW v sérii BLACK LABEL.

Listovací ukázka ZDE!

Více informací najdete na www.crew.cz.

Ukázky z komiksu:

Zdroj foto: CREW

Zdroj video: komiksar_cz

You may also like...