V nakladatelství XYZ vychází kniha mistra cukráře Josefa Maršálka Sexy dorty

Nese název Sexy dorty a je moderní kuchařkou, kde vám slavný cukrář prozradí své největší vychytávky, díky kterým budou vaše sladké výtvory prostě neodolatelné.

Originální chutě a výjimečná podívaná ve smyslném provedení mistra cukráře. Jestli v cukrařině existuje královská disciplína, pak jsou to dorty! A když se do jejich přípravy pustíme společně, upečeme nejedno umělecké dílo. Kouzlo těch nejlepších dortů totiž spočívá v tom, že lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale také oku.

„Proto vám prozradím své největší vychytávky, díky kterým budou vaše sladké výtvory prostě neodolatelné. A to se hodí vždycky – u příležitosti svátků, narozenin, přátelských setkání i jen tak, pro radost ze života,“ říká Maršálek.

Jednou z největších specialit cukráře Josefa Maršálka jsou právě dorty. Hranaté, kulaté, matné i metalické, s kytkami, jedlou trávou i čokoládou, české i inspirované zahraničím, jednoduché i plné chutí. Všechny mají každopádně jedno společné: jsou zatraceně sexy a okamžitě ve vás vzbudí touhu ochutnat aspoň malý kousek! „Dorty jsou prostě WOW,“ dodává.

Název knihy: Sexy dorty

Autor: Josef Maršálek

Ilustrace: Marie Bartošová, Markéta Zindulková

Počet stran / vazba:  stran, 200 x 230 mm vázaná s laminovaným potahem

Doporučená cena tištěné knihy: 499 Kč

Vydalo nakladatelství XYZ.

Více informací naleznete na www.xyz.cz.

Josef Maršálek

Mistr cukrář, který se v devatenácti letech vydal za svým snem a místo učitelem se stal na sedm let součástí nejlepšího kulinárního týmu Evropy, s nímž pekl dobroty i pro anglickou královnu. Své zkušenosti sbíral po celém světě – procestoval Evropu a působil i v Indii v nejlepší tamní patisserii, aby se nakonec vrátil zpět do Česka, založil vlastní firmu a natočil nejúspěšnější světovou show o pečení. Pořádá kurzy, poskytuje konzultace majitelům cukráren i kaváren a prostřednictvím kuchařek plných svých nejoblíbenějších receptů se rozhodl podělit o všemožná sladká tajemství.

Zdroj foto: Nakladatelství XYZ

You may also like...