Aquaman 6: Smrt krále | Dan Abnett

Největší moc Atlantidy se utrhla ze řetězu… Šílený vládce Atlantidy Corum Rath čelí útoku na všech frontách. Snaží se najít způsob, jak si udržet trůn, a přesvědčí svého přítele z dětství, aby mu umožnil přístup k nejtemnější magii, jakou Atlantida zná. Výsledkem je však hrozba, kterou nedokáže ovládnout Rath, a dost možná ani Aquaman!

Rathův spojenec Kadaver získá moc zřídla atlantské magie a stane se tupým sloužícím svého krále. Rathovo vítězství se zdá být zaručené…

… alespoň do chvíle, kdy Aquaman a jeho nečekaní spojenci vezmou útokem brány královského paláce. Rozpoutává se rozhodující bitva o osud podmořského království. Rath však za svou honbu za mocí zaplatí nečekanou daň. Stává se z něj nestvůrný živel, který při svém posledním útoku zasáhne všechny zúčastněné.

Scenárista DAN ABNETT (TITANS, THE SILENCER) a hvězdní kreslíři RICCARDO FEDERICI (TEMNÉ NOCI: METAL – TEMNÍ RYTÍŘI), SUNNY GHO (Captain America, Avengers) a další vám přinášejí svazek AQUAMAN: SMRT KRÁLE. Obsahuje sešity č. 34–38.

Název knihy: Aquaman 6: Smrt krále

Autor: Dan Abnett

Překladatel: Changer the Elder

Počet stran: 128

Vazba: brožovaná

Doporučená cena: 399 Kč

Vydalo nakladatelství BB/art.

Více naleznete na www.bbart.cz.

You may also like...