Římané: Ve znamení štíra | Anthony Riches


Marcus a jeho Tungrové jen o vlásek unikli pasti, kterou jim císařský komorník Cleander nastražil hluboko v lesích Germánie, a dostávají rozkaz k pochodu do Gallie, pustošené řáděním banditů pod vedením samozvaného vůdce Maturna. Hrozí, že spoušť, kterou po sobě bandité zanechávají, přeroste v mnohem závažnější problém, protože k tlupám banditů se přidávají i vojenští zběhové a uprchlí otroci: ve vzduchu tak po několika desetiletích klidu visí skutečné povstání.

Markovi přináší únik z Říma úlevu od bolestných vzpomínek, ale mladý centurio si již brzy uvědomí, že nebezpečí je mu stále v patách. Trestnou výpravu totiž vedou pretoriáni, které z celého srdce nenávidí. Co se stane, když odhalí jeho skutečnou identitu?

Děj nového příběhu se odehrává na sklonku 2. století našeho letopočtu a pokračuje dalšími osudy hrdiny Marka Valeria Aquily, který usiluje o spravedlnost za smrt své rodiny z rukou císařských vrahů. Veden touhou po pomstě se Marcus ocitá přímo v srdci chaosu, který otřásá samotnými základy impéria.

V PRODEJI ZATÍM JEN JAKO E-KNIHA

Název knihy: Římané: Ve znamení štíra

Autor: Anthony Riches

Počet stran: 336

Vazba: zatím pouze jako e-kniha

Doporučená cena e-knihy: 249 Kč

Vydalo nakladatelství BB/art.

Více naleznete na www.bbart.cz.

You may also like...