Soutěž o zábavně edukativní dětskou knihu – Příběhy z písku

Jeden z vás může vyhrát novou zábavně edukativní dětskou knihu – Příběhy z písku od Vendulky Březovské.

18. září vyšla zábavně edukativní dětská kniha Příběhy z písku autorky Vendulky Březovské, kterou 27. září pokřtila Lucie Borhyová na dětském dni plném her a zábavy pro celou rodinu na Mělnickém zámku Hořín.

Soutěžní otázka:

Kolik stran má zábavně edukativní dětská kniha – Příběhy z písku?

a) 88 stran

b) 108 stran

c) 188 stran

Nápovědu naleznete na www.nakladatelstviklika.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: BOOKHOUSE – Příběhy z písku. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 300, tento e-mail od nás obdrží výhru v podobě nové zábavně edukativní dětské knihy – Příběhy z písku od Vendulky Březovské.

Soutěž trvá od 19.10. – 25.10. 2020

Kniha Příběhy z písku je výjimečná tím, že spolu s hrdinou Lukym a jeho pejskem Ušáčkem malí čtenáři a čtenářky objeví kouzlo jižního Španělska, dozví se zábavnou formou o jeho kultuře, přírodě, zvířatech i jídle, přičemž se naučí i některá španělská slovíčka, díky kterým pro ně bude hračka skamarádit se na písku na španělských plážích s místními dětmi.

Vendulka Březovská se rozhodla tuto knihu napsat proto, že již dlouhá léta žije na jihu Španělska, kde provozuje hlídací agenturu pro děti – ať už se jedná o děti místní, či děti rodin přijíždějících na dovolenou. Vendulka vede i dětskou školičku a spolupracuje i s Českým velvyslanectvím ve Španělsku. Právě láska k dětem a jižnímu Španělsku způsobila, že vznikl tento koncept knihy. Vendulka svým svěřencům vždy ráda vyprávěla příběhy a spousta z dětí si chtěla příběhy nechat na památku.

Název knihy: Příběhy z písku

Autor: Vendulka Březovská

Ilustrace: Petra Hauptová

Počet stran / vazba: 108 stran, pevná

Doporučená cena: 390 Kč

Vydalo nakladatelství KLIKA.

Více naleznete na www.cestovanislukym.cz a www.nakladatelstviklika.cz.

You may also like...