Sběratelé zla | Mark Griffin

Holly Wakefieldová pracuje jako forenzní psycholožka se specializací na sériové vrahy. Špičkou ve svém oboru se nestala pouhou náhodou — důvod ovšem pečlivě tají. 

Detektiv Bishop z Metropolitní policie v Londýně požádá Holly o spolupráci při vyšetřování vraždy. Holly se při pohledu na rozřezaná těla a způsob, jak jsou teatrálně naaranžovaná, vyděsí. Ještě větší šok ji ale čeká, když se od soudní lékařky dozví, že takto zohavené oběti nevidí vyšetřovatelé poprvé. Je jasné, že někde venku řádí sériový vrah, který nevyhnutelně udeří znovu — a to brzy. 

Pronásledování sériových vrahů není pro Holly nic nového, tentokrát s ní však pachatele cosi spojuje. Něco, co se Holly snaží celý život skrývat. A nyní jí nezbývá než se temné minulosti konečně postavit čelem… 

Mark Griffin

Je anglický spisovatel, herec a scenárista. Hned na začátku své spisovatelské dráhy získal třikrát po sobě zlatou medaili na Festivalu spisovatelů v Hampshiru. Poté se přestěhoval do Los Angeles, kde se věnoval psaní scénářů. Po návratu do Anglie spojil síly s oceňovaným režisérem Stevem Kellym, s nímž napsal scénář k nově vznikajícímu filmu Final Breath. Účinkuje ve filmech, seriálech (Pán časuNCIS) i divadelních hrách. Je autorem hry The Red Room, kde také hraje hlavní roli. Román Sběratelé zla (2018) je první knihou v připravované sérii s forenzní psycholožkou Holly Wakefieldovou. 

Autor: Mark Griffin

Počet stran: 408

Vazba: pevná s přebalem

Vydalo nakladatelství Host.

Více o knize naleznete na www.hostbrno.cz.

You may also like...