Půst – restart těla i mysli | Hellmut Lützner

PŮST – restart těla i mysli je průvodce, který vás naučí správně a snadno půstovat.  Už více než 40 let přináší nejúspěšnější metody a plány pro postní týden. Získejte podrobné instrukce a denní plány od odlehčení až po sestavování jídelníčku. S praktickými tipy si odpočinek a relaxaci během půstu maximálně užijete.

Schopnost přežít bez jídla a využívat nashromážděnou energii z potravy je nám lidem vrozená. A teď je ten správný čas vrátit se k tomuto přirozenému způsobu života a zregenerovat se kompletně – fyzicky, duševně i duchovně. Naše kniha vám ukáže cestu. Buďte silní, buďte zdraví, buďte šťastní.

Obsahuje podrobné instrukce a denní plány pro postní týden – od odlehčeného dne přes samotné dny půstu až po sestavování jídelníčku. S praktickými tipy pro odpočinek a relaxaci během půstu.

Schopnost přežít bez jídla a využívat nashromážděnou energii z potravy je nám lidem vrozená. Jinak bychom už dávno vymřeli, protože v historii se vždy objevovala období, kdy pro všechny nebyl dostatek potravy. Nemusíme tedy hladovět, pokud po určitou dobu nejíme pevnou stravu.

Vědomý půst se vyvinul v souvislosti s duchovními a náboženskými praktikami. Neexistuje snad žádné náboženství, které by neznalo půst. Je stejně zakotven v západních i východních kulturách.

V moderní době lékaři a vědci vyvinuli rozmanité postní metody. Dnes, v době přebytku jídla a stresového vypětí, se tedy můžeme kdykoli vrátit k půstu, abychom zase našli cestu k přirozenosti a celkově se zregenerovali – fyzicky, duševně i duchovně.

PŮST PROSPÍVÁ CELÉMU TĚLU, PROTOŽE…

  • … podporuje zdravou a pružnou pokožku.
  • … působí proti usazování bílkovin v cévách a chrání tak například před kardiovaskulárními chorobami.
  • … uvolňuje toxiny z pojivových tkání, které tělo následně vyloučí.
  • … pozitivně působí na tkáně a vnitřní orgány.
  • … nechává zmizet nadbytečná kila z konzumace nevhodného jídla.
  • … zmírňuje tlak na klouby a meziobratlové ploténky.
  • … reguluje krevní tlak a hladinu lipidů v krvi.

Název knihy: Půst – restart těla i mysli

Autor: Hellmut Lützner

Počet stran / vazba: 128 stran / Měkká s klopami

Doporučená cena: 295 Kč

Vydalo: Nakladatelství KAZDA

Více informací na: www.knihykazda.cz

Zdroj foto: KAZDA

You may also like...