Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl | Petr Klíma

Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení.

Vyzkoušejte osvědčené postupy na zdravá a výživná jídla plná zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin, které šéfkuchař Petr Klíma každodenně připravuje v restauraci Country Life. Petr Klíma, který všechny recepty vymyslel, uvařil i nafotil, je také autorem dalších úspěšných veganských kuchařek, Luštěninové a Obilovinové, a blogu www.greenwayfood.cz.

Kuchařka je rozdělena podle ročních období a nabízí recepty jak na českou klasiku ve veganské podobě, tak na moderní pokrmy ovlivněné světovou kuchyní, vždy však kompletní sezónní menu pro každou příležitost, od salátů a pomazánek přes polévky, hlavní jídla až po dezerty. Kromě receptů ze sezonních a lokálních, běžných i méně známých druhů zeleniny, jako je například tuřín, vodnice či kadeřávek, skýtá kuchařka i pohled na roční koloběh na farmě a farmářském trhu.

Vydalo nakladatelství Smart Press, k dostání na www.smartpress.cz a u všech dobrých knihkupců. MOC: 449 Kč

Název knihy: Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl

Autor: Petr Klíma

Počet stran / vazba: 208 stran, pevná vazba

Doporučená cena: 449 Kč

Vydalo nakladatelství SMART PRESS.

Více naleznete na www.smartpress.cz.

Ukázky z knihy:

Zdroj foto: SmartPress

You may also like...