Rytmus roku s Hankou Zemanovou

Výpravná kniha, rozdělená podle jednotlivých měsíců v roce, zachycuje, jak prožívá koloběh roku Hanka Zemanová se svou rodinou. Vznikala navíc ve spolupráci se třemi zkušenými lékařkami zaměřenými na středoevropské léčivé jídlo i byliny, tradiční čínskou medicínu, ajurvédu a antroposofii. Celou knihou prolíná slovo RYTMUS. Dozvíte se, proč nás léčí, jak nám dodává energii a vnitřní klid a proč je život mimo přirozený rytmus zdrojem nepohody a neuspořádanosti.

Co tento krásný knižní projekt objevuje a přináší?

  • proč je život v rytmu přírody lékem do naší doby
  • jakou pomocnou ruku nám každý měsíc podává okolní příroda
  • poklady z naší krajiny, které posilují imunitu, pohodu i zdraví
  • Hančiny úžasné sezónní recepty na jídla, nápoje i blahodárné elixíry
  • mnoho nádherných autentických fotografií, které nabízejí inspiraci, pozvedají energii a lákají vnést přírodu do života každého z nás

Kniha je určena pro všechny, kteří se touží s rytmy přírody více intuitivně propojit a kteří chtějí pro podporu své rovnováhy používat ty nejdostupnější dary z nejbližší přírody. Je jak pro lidi z venkova, tak pro ty, kdo žijí ve městě – zkrátka pro všechny, kdo mají o víkendech raději výlety do přírody než do obchodních center. A kteří mají chuť každý měsíc udělat něco přirozeného pro udržení svého zdraví a pohody.

Každý měsíc v roce je něčím mimořádný a výjimečný. Vždy se můžeme těšit na jiné dary a prožitky, které v jiné části roku nezažijeme. S Hančinou knihou, která nabízí jak praktickou inspiraci, tak zdroj krásy i informací o přírodní moudrosti, bude tato cesta mnohem snazší a okouzlující!

Do vaší kuchyně doporučujeme i předchozí knihy Hanky Zemanové.  Můžete je zakoupit ve  zvýhodněném balíčku: Nová biokuchařka, BioAbecedář a Tahák do kuchyně.

Název knihy: Rytmus roku s Hankou Zemanovou

Autor: Hanka Zemanová

Počet stran / vazba: 552 stran, pevná vazba

Doporučená cena: 990 Kč

Vydalo nakladatelství SMART PRESS.

Více naleznete na www.smartpress.cz.

Ukázky z knihy:

Zdroj foto: SMART PRESS

You may also like...