Návrat domů – Jak být šťastná a plná sil v 21. století | Blanka VUN KANNON

Chtěla byste cítit v životě více radosti? Něco Vám stále chybí nebo máte naopak vlastně vše, co jste si přála, ale přesto nejste šťastná? Opakujete často slůvko „nestíhám“? Řešíte potřeby a přání celé své rodiny a dalších lidí, ale ne své vlastní?

Současný svět ovlivněný moderními technologiemi je plný výzev, možností, zážitků, ale i nahromaděných kontaktů i věcí. Po období růstu, studia, budování hnízda a zakládání rodiny, nastává další část života. Možná jste přetížené a vyhořelé  – doma, v práci, ve vztazích.  To vše nás odvádí od sebe sama. Nemáme čas ani možnost být „jen tak“ a zažívat obyčejné štěstí.

Autorka propojila východní nauky (principy feng –shui) s učením přírodních národů, které nezapomněly vnímat sílu přírody a v ucelené knize je zpracovala pro českou ženu.

Jak být šťastná a plná sil i v 21. století – „jak být doma“:

  • u sebe sama, ve svém středu, žít spokojeně a cítit se dobře (najít a používat svou intuici, srdce i duši, opustit staré vzorce chování a nebát se změny)
  • ve svém obydlí, které žena přirozeně vytváří pro sebe a svou rodinu, aby to bylo místo plné lásky, klidu a harmonie (pomocí osvědčených principů feng-shui, ale také vnímání svých předků a kořenů)
  • v přírodě a jejími cykly a živly, která nám může dodat nekonečný zdroj pozitivní energie.

Oproti našim maminkám a babičkám jsme mnohem méně doma. Ztratili jsme přirozené spojení s přírodou a jejími cykly. Naše společnost je nastavena na výkon. Možná i proto se nám nedaří žít v klidu a harmonii…

Název knihy: Návrat domů

Autor: Blanka VUN KANNON

Počet stran / vazba: 224 stran, pevná vazba

Doporučená cena: 399 Kč

Vydalo nakladatelství SMART PRESS.

Více naleznete na www.smartpress.cz.

You may also like...