Jak se bude žít po lockdownu? Dozvíte se v sérii povídek začínajících autorů, které podpořil HONOR ve spolupráci s Wattpad

Jak se bude žít po lockdownu? To se dozvíte v sérii 10 vítězných povídek projektu HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing), který vznikl ve spolupráci s celosvětově jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí pro začínající autory Wattpad. K nejlepším patří i příběh české autorky píšící pod pseudonymem SiSiAnnye, jež se zabývá otázkou, zdali introverti vnímají lockdown jinak než extroverti. Součástí programu byl interaktivní workshop tvůrčího psaní nebo testování smartphonu HONOR 10X Lite s funkcí eBook pro příjemné čtení elektronických knížek.

Vítězná česká povídka projektu HONOR Emerging Writers, Introvert vs. lockdown od autorky SisiAnnye.

HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing) dává šanci začínajícím autorům

Současná situace kolem globální pandemie dopadá na každého z nás. Jak jsou na tom ale introverti? Je pro ně povinný distanc od ostatních výhodou? Nebo máme nakonec všichni, ať jsme extroverti nebo se společnosti spíše straníme, stejné potřeby a jednoduše se potřebujeme družit a „být součástí smečky“?

Na to odpovídá jedna z vítězných povídek české autorky SiSiAnnye v globálním projektu HONOR Emerging Writers (Improve Your Writing), který zorganizoval HONOR ve spolupráci s celosvětově jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí pro začínající autory Wattpad.

Na začátku celého projektu byla myšlenka propojit mladé lidi po celém světě v době, kdy osobní kontakt chybí každému z nás. HONOR s Wattpad zorganizoval také online workshop kreativního psaní s populární autorkou Jessicou Cunsolo. Začínající autoři dostali ke zpracování jasné téma: Život po lockdownu. Jak se na něj dívá dospívající generace? Vadí jim sociální distanc, nebo jim naopak vyhovuje?

A protože je Wattpad sociální platforma fungující především na elektronických médiích, autoři dostali šanci také otestovat nový smartphone HONOR 10X Lite se speciální vychytávkou, režimem eBook pro příjemné čtení elektronických knížek s možností přepnutí i do oblíbeného černobílého režimu.

Celou českou vítěznou povídku si přečtěte na:

https://www.wattpad.com/story/251766603-introvert-vs-lockdown

Sérii všech povídek projektu najdete na:

https://www.wattpad.com/user/ImproveYourWriting

Wattpad, největší sociální síť pro všechny, kteří chtějí vyprávět příběhy

Největší sociální síť pro nadšené pisálky a vypravěče příběhů má dnes již přes 90 milionů uživatelů z celého světa. Píšete fikci nebo poezii? Na žánru nezáleží. Sdílejte svou tvorbu s dalšími autory nebo fanoušky nových příběhů.

Online platforma určená pro sdílení a čtení beletrie z elektronických zařízení Wattpad je původem z Kanady a byla založena v roce 2006. Na Wattpadu můžete sdílet povídky, texty nebo komentovat a lajkovat díla jiných autorů. Mnohým z nich se díky této platformě podařilo proslavit a jejich texty byly publikovány v knižní podobě.

Sledujte HONOR na sociálních sítích:

Instagram: https://www.instagram.com/honorczsk/

Facebook: https://www.facebook.com/Honorcz/

Twitter: https://twitter.com/HonorCZSK

YouTube: https://bit.ly/honor-cz-sk-youtube

TikTok: https://www.tiktok.com/@honor_czsk

You may also like...