Báječné nakupování o Vánocích | Sophie Kinsella

Becky Brandonová, rozená Bloomwoodová, zbožňuje nejkrásnější svátky roku. Pokaždé je připravují rodiče, všude znějí koledy, máma předstírá, že koupený vánoční pudink uvařila sama, a sousedé se v příšerných svetrech zastaví na šery. Jenže letos to bude úplně jiné, protože Vánoce se vším všudy spadly na Beckyina bedra.

Nakupování není nic složitého, vše lze objednat online a navíc i velmi výhodně, pokud je útrata dost vysoká. Problém je ve výběru zboží, a protože Becky chce udělat svým blízkým radost, nesáhne hned po první nabídce. K starosti o dárky přibude božíhodové menu, výzdoba domu, školní oslavy a řada dalších položek, které si odškrtává ze svého přeplněného vánočního seznamu. Jess má přislíbeného veganského krocana, Minnie touží po piknikovém košíku pro panenky, Luke naopak odmítá experimentovat, šedá teorie se však ze dne na den změní v zelený a velmi košatý strom života.

Do žáru příprav přidá nakonec poslední polínko Beckyin bývalý přítel, který se nečekaně objeví v Letherby a spolu se svou drahou polovičkou projevuje podezřelý zájem o ni i o Lukea. Trochu pikantní podtext jejich setkání dostane zcela zemitou podobu a v konečném důsledku málem zboří křehkou stavbu báječných Vánoc.

Ale protože mluvíme o Becky Brandonové, žádná překážka není dost vysoká, aby ji nakonec nedokázala překonat, a vy se máte na co těšit. Čeká vás vynikající vánoční román od přední autorky bestsellerů, u něhož se budete smát od začátku do konce.

Název knihy: Báječné nakupování o Vánocích

Autor: Sophie Kinsella

Překlad: Daria Dvořáková

Počet stran / vazba: 336 stran, vázaná

Doporučená cena: 349 Kč

VydaloNakladatelství BB/ART

E-knihu a ukázku najdete zde.

Více informací na www.bbart.cz

You may also like...