Já to měl první! Vyšel vtipný komiksový manuál, jak přežít rodičovskou dovolenou

Přinášíme tip na novou knihu, která nedávno vyšla v online nakladatelské službě Pointa.

Kniha Já to měl první! od ilustrátorky Barbory Brůnové je komiksový návod k přežití rodičovské dovolené, ve kterém se aspoň trochu najde každý rodič. Kdo někdy svoje potomky tajně nesrovnával se spolužáky, nezkoušel marně oblékat dítě, které se mezitím změnilo v chobotnici, nebo se nepropadl do černé díry maminkovských internetových fór?

Barbora Brůnová je ilustrátorka dětských knih, učitelka francouzštiny a výtvarné výchovy, v současné době na rodičovské dovolené se dvěma syny. Žije v Litomyšli. Před rokem začala na Facebooku zveřejňovat komiksové stripy ze života s prcky a pozitivní ohlasy se jen hrnuly. Fanoušci a fanynky se ptali po knížce a autorka se nakonec rozhodla, že jim přání splní. Na knihu vybrala peníze v crowdfundingu na pointa.cz – potřebovala na to pouhé dva dny! Na platformě si také sestavila knižní tým. O tři měsíce později byla kniha na světě.

BARBORA BRŮNOVÁ: JÁ TO MĚL PRVNÍ!

Taky občas ráno počítáte, kolik hodin ještě zbývá, než půjdou zase spát? A když už jich máte akorát tak dost a konečně je uložíte, prohlížíte si v mobilu jejich fotky? Taky jste byli přesvědčení, že budete mít to nejklidnější a nejvychovanější dítě – do chvíle, než se vám narodilo? A taky máte občas pocit, že jste ten nejneschopnější rodič na světě?

Barbora Brůnová


Nejste v tom sami! Přesvědčte se a zasmějte se situacím, při kterých vám běžně do smíchu není.

Kniha je k dostání ve všech velkých knihkupectvích, na jejich e-shopech a také na e-shopu Pointy.

Vázaný výtisk, 96 stran, doporučená cena 229 Kč.

You may also like...