Nezastavitelný růst | Jan Markel

V provokativní knížce se naučíte, jak se pomocí drobných změn osvobodit z nekonečného krysího závodu. Ze závodu, ve kterém za velkou námahu sklízíte jenom drobky z koláče, který? je tu pro všechny. I pro vás.

Objevíte pět klíčových oblastí, které zrychlí váš osobní růst. Zasmějete se principům, které jsou podané lidsky, ale bez servítků. Poznáte průlomové objevy z vědeckých studií a nasajete know-how z tisíců hodin autorovy praxe v českém prostředí.

Přestaňte úspěch a štěstí pronásledovat. Začněte je žít.

„Myšlenku knihy žiju se svými klienty každý den. Posledních pět let jsem strávil rozhovory s lidmi, kteří měli jediný cíl – naplňovat svůj potenciál, dosahovat svých snů. Žít podle sebe. Šťastně,“ říká Jan Markel. V každodenní realitě pak znova a znova narážel na zjištění, že kde není růst, není život. „Bohužel si na růst až příliš často jenom hrajeme. Pak si přečteme nějakou rozvojovou knížku, která je vytržená z kontextu, a žijeme s pocitem, jak se ohromně posouváme,“ myslí si.

Víc než teorie a obecná moudra

„Vycházel jsem z cca 1 600 hodin praxe – tenhle čas jsem strávil s lidmi zkoumáním příčin a principů, které vedou k úspěchu a spokojenosti,“ popisuje pozadí vzniku knihy. Vlastní zkušenosti v ní kombinuje s poznatky z odborných a populárně-naučných knih, vědeckých studií, na které čtenáře v závěru odkazuje, i se znalostmi dalších koučů. „Velkou inspirací mi byl a je tým českých koučů Život Jako Hra. Když trávíte spoustu času mezi lidmi, kteří jsou u nás špičkou v osobním rozvoji, poznamená vás to,“ vysvětluje.

Autor: Jan Markel

Počet stran: 376

Vazba: brožovaná

Vydalo nakladatelství Pointa.

Více o Pointě a o tom, jak vydat svou knihu se dozvíte zde.

You may also like...