Konec zlobení | Tip na knihu

Mysleli jste si, že se zlobivé děti nemůžou polepšit? Ale kdepak, jde to. Jen je k tomu někdy zapotřebí trochu čar a kouzel. 

Paní učitelka Lada to s 2. B nemá vůbec jednoduché. Je to totiž třída plná zlobivých dětí, kterou nechce nikdo učit. Naštěstí ale paní učitelka nečekaně získá kouzelného pomocníka, díky kterému se jí podaří se zlobením zatočit. Jak? To si přečtěte v jubilejní 100. knížce oblíbené dětské autorky Zuzany Pospíšilové.

Zuzana Pospíšilová je oblíbená autorka věnující se téměř výhradně původní tvorbě pro děti. S jejími texty se dětští čtenáři mohou setkávat od roku 2004, kdy jí vyšly první pohádkové příběhy v časopise Sluníčko.

V roce 2005 začala publikovat knižně a dodnes je jednou z nejaktivnějších autorek píšících pro děti. Jen v nakladatelství Grada vydala téměř sedm desítek titulů, z nichž nejúspěšnější jsou zatím série Kouzelná třída a edice dětských detektivek DeTeKTiVoVé.

V její tvorbě mají převahu pohádky, ale věnuje se také poezii a výukovým textům. Původní profesí je Zuzana Pospíšilová dětská psycholožka. Snad odtud a také z role maminky dvou dcer pramení porozumění dětské fantazii a humoru, které se v jejím bohatém díle odráží. 

Spisovatel: Zuzana Pospíšilová

Formát / stran: 165×215, 72 stran

Edice: Čtení pro prvňáčky

Vhodné pro věk: Od 7 let

Vydalo nakladatelství Grada.

Knihu lze zakoupit na www.grada.cz.

You may also like...