Úniková hra | Megan Goldinová

Čtyři bankéři z Wall Street. Jeden uzavřený výtah. Tohle už není hra – tady jde o život!

úniková hra, megan goldinová, nakladatelství Mladá Fronta

Nový thriller s názvem Úniková hra, který má na svědomí spisovatelka Megan Goldinová. Tu proslavila předchozí Žena na lesní cestě a teď se na pulty knihkupectví vrací s novinkou, který je ještě děsivější.

Hlavními hrdiny jsou Vincent, Jules, Sylvie a Sam, kteří patří mezi velice úspěšné investiční bankéře na Wall Street. Probojovali se mezi nejlepší především z toho důvodu, že se dokázali dokonale přizpůsobit místnímu rušnému životu a skvěle se orientuje ve hře plné úskoků a zastrašování. Moc dobře navíc vědí, že pokud se chtějí dostat až na vrchol, musí být ochotní udělat pro to prakticky cokoliv.

Jednoho dne všichni čtyři dostanou pozvánku na speciální teambuildingovou akci, ze které se však nečekaně vyklube úniková hra. V malém uzavřeném prostoru začínají na povrch vyplouvat temná tajemství a všichni se snaží vyřešit záhadu, která je spojuje. Co se vlastně stalo se Sarou Hallovou? Veškerá zábava končí a začíná neúprosný boj o přežití. Podaří se jim dostat z výtahu živí, nebo je jejich temné skutky nakonec doženou?

Autor: Megan Goldinová

Počet stran: 344

Vazba: pevná

Vydalo nakladatelství Mladá Fronta.

Více knih naleznete na www.kniha.cz.

You may also like...