Tohle je marketing | Seth Godin

MŮŽETE DĚLAT TAKOVÝ MARKETING, POD KTERÝ SE S HRDOSTÍ PODEPÍŠETE!

V průběhu uplynulého čtvrtstoletí inspiroval Seth Godin miliony podnikatelů, lídrů a fanoušků všech možných profesí. Nyní poprvé nabízí esenci své marketingové moudrosti v jednom dostupném a nadčasovém balíčku.

Jeho koncepce vychází z jedné zásadní myšlenky: Vynikající marketéři nevyužívají spotřebitele k řešení problémů svých vlastních společností, ale využívají marketing k řešení problémů druhých lidí. Nevyvolávají pouhý rozruch – zlepšují svět.  Základem skutečně účinného marketingu je velkorysost, empatie a emocionální práce.

Naučte se definovat nejmenší životaschopný trh. V rámci svého trhu pak získejte důvěru zákazníků. Naslouchejte jejich životním příběhům, abyste je pochopili a pomohli jim najít to, co hledají. A především dejte lidem nástroje, které jim k dosažení jejich cílů pomohou.

  • Je čas přestat lhát, zahlcovat lidi spamem a stydět se za práci, kterou děláte.
  • Je čas přestat utrácet peníze za ukradenou pozornost, dlouhodobě se to nevyplatí.
  • Je čas přestat si plést analýzy sociálních médií se skutečnými zákazníky.
  • Je čas být vidět. K tomu se nejprve potřebujete naučit, jak se máte dívat.

Seth Godin

V roce 2018 byl Seth Godin uveden do Síně slávy Americké marketingové asociace (AMA Marketing Hall of Fame). Tento okamžik završil jeho více než třicetileté působení v oblastech vzdělávání, vedení, startupů, spolupráce, neúspěchů, angažovanosti a hledání.
Seth vede marketingový seminář TheMarketingSeminar.com, z jehož myšlenek vychází tato kniha. Kromě toho založil altMBA, intenzivní čtyřtýdenní online workshop, který pomáhá lídrům v oblasti sebezdokonalování a osobního rozvoje.
Seth je autorem osmnácti bestsellerů, které byly přeloženy do více než 35 jazyků. Je autorem jednoho z nejpopulárnějších blogů na světě – seth.blog. 

Autor: Seth Godin

Počet stran: 208

Vazba: brožovaná

Vydalo nakladatelství Grada.

Více naleznete na www.grada.cz.

You may also like...