Soutěž o knihu Jak mě překvapíš?

Tři z vás mají možnost vyhrát novinku od spisovatelky Sophie Kinselly.

Soutěžní otázka:

Která z knih spisovatelky Sophie Kinselly byla zfilmovaná a měla tento měsíc premiéru v kině?

a) Báječné nakupování v Las Vegas

b) Dokážeš udržet tajemství?

c) S kým dnes budeš spát?

Nápovědu hledejte na webu www.bbart.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: BOOKHOUSE – Jak mě překvapíš. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 200, 300, tyto e-maily od nás obdrží výhru.

Soutěž probíhá v termínu 21. 10. – 27. 10. 2019.

Soutěž již byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Po deseti společně prožitých letech mají Sylvie s Danem útulný domov, práci, která je baví, krásná dvojčata a tak bezproblémovou komunikaci, že dokážou za sebe dokončovat věty. Mají šťastné manželství a domnívají se, že toho druhého znají dokonale. Když před nimi lékař nadhodí možnost, že by mohli spolu prožít dalších šedesát osm let…, propadnou panice.

Rozhodnou se osvěžit své manželství tím, že se budou vzájemně překvapovat. Ale jejich projekt Překvap mě – od neočekávaných dárků přes překvapivá setkání v restauraci po budoárové fotografie – přináší řadu lapálií s katastrofálními nebo komickými následky. Překvapení se postupně mění v šokující pravdu. A když vyjde najevo dávný rodinný skandál, začnou oba přemítat, jestli se doopravdy znají tak důkladně.

Sophie Kinsella nám svým barvitým líčením excentrických postav, pronikavým pozorováním a osobitým vtipem nabízí portrét manželství, humorný i dojímavý, se všemi jeho složitostmi a příjemnými i komplikovanými stránkami.

Kniha poukazuje na to, že i velmi blízcí lidé mívají tajnou komnatu, která si zaslouží objevit.

Původní název: Suprise Me

Počet stran: 304

Vazba: pevná s přebalem

Vydalo nakladatelství BB/art.

Více informací naleznete na www.bbart.cz.

You may also like...