ŠANCE PRO ŽENU 40+ | Mgr. Ivana Stenzlová

Jak vyladit svou váhu, hormony, výživu a zdraví

Propojení západní a východní medicíny

Průvodce hormonálními změnami

Recepty podle pěti elementů

Tato kniha objasňuje obtíže spojené s hormonálními změnami během klimakteria a nabízí jejich dostupná a přirozená řešení. Je určena jak pro ženy „po čtyřicítce”, tak pro ty mladší (které mohou pozitivně ovlivnit průběh budoucí premenopauzy a dalších etap) i o generaci starší (jim pomůže zmírnit nepříjemné projevy a riziko nemocí spojených s úbytkem ženských hormonů).

Autorka ukazuje, jak i s postupujícím věkem a hormonálními změnami zvládat svou váhu a kondici, jak minimalizovat únavu, výkyvy nálad, stres, návaly i možné zdravotní komplikace, a to pomocí správné výživy a bylinek, pohybu,relaxace a vhodných technik inspirovaných Tradiční čínskou medicínou.

O autorce

Mgr. Ivana Stenzlová

Mikrobioložka a odbornice na výživu propojuje ve své práci poznatky moderní vědy z oblasti funkční biologie a výživy s učením Tradiční čínské medicíny, zkušenosti ze svých kurzů a vášeň pro pětielementovou kuchyni. Je autorkou Metody metabolické rovnováhy, projektu Vitální kuchyně do gastronomických zařízení a úspěšné první knihy „DEJ TĚLU ŠANCI k přirozené rovnováze, štíhlosti a zdraví“, která je určena všem, kdo se zajímají o své zdraví.

Více informací o autorce najdete na webové stránce: www.ivanastenzlova.com.

Ukázka z knihy

Počet stran: 264

Vazba: pevná

Vydává nakladatelství Smart Press.

Knihu seženete na www.smartpress.cz a u všech dobrých knihkupců v celé ČR.

You may also like...