Návrat domů | Blanka Vun Kannon

Jak být šťastná a plná sil ve 21. století. Cesty k moudrosti, životní rovnováze a k sobě samé.

S touto knihou (a s chvilkami věnovanými sobě) se s lehkostí stanete tvůrkyní svého života — takového, po jakém v hloubi duše toužíte.

Kniha plná zásadních informací je darem pro každou ženu, která hledá v životě harmonii a rovnováhu. Najdete v ní lehce realizovatelné rady z oblasti třídění nepotřebných věcí podle zásad Feng Shui, vědomého utváření harmonického domova, hospodaření s osobní energií, posílení intuice a mnoho dalších. Každá z kapitol vás láskyplně povede domů, k sobě samé, do vašeho středu. Díky 33 inspirativním cvičením a dalším praktickým návodům objevíte svou vnitřní moudrost a začnete v souladu s ní vytvářet svůj domov i život.   

O autorce:

Blanka Vun Kannon — česká poradkyně Feng Shui a lektorka programu harmonického života Soul Coaching®. Ve své práci vychází z osobní zkušenosti vyhoření, která ji ve 37 letech přiměla zcela změnit svůj život. Pomáhá ženám všech generací začít si více věřit a vytvořit si domov a život, po kterém v hloubi duše touží. Od roku 2010 žije v USA, do Česka přijíždí několikrát za rok.

O knize řekla:

Dana-Sofie Šlancarová, zakladatelka projektu Cyklická žena®, spoluautorka knihy Návod na ženy a majitelka nakladatelství OSULE:

Návrat domů Blanky Vun Kannon je zásadní knihakteré má sílu měnit životy lidí. Při jejím čtení jsem měla neustále husí kůži a věděla jsem, že se k ní budu opakovaně vracet, abych tam pokaždé našla něco nového a inspirativního pro svůj život. Miluju Blančin styl psaní, který propojuje silný osobní příběh s řadou podnětných informací týkajících se toho, jak si jako ženy můžeme jinak – mnohem jednodušeji, láskyplněji a pohodověji – uspořádat svůj život…“

„Knihu bych rozhodně doporučila všem ženám, které se mají rády a chtějí ve svém životě a domově něco vylepšit. A i když byla napsána zejména pro ženy, mohou si z ní své odnést i muži. Moudrost v ní skrytá se rozhodně neomezuje na jedno pohlaví!“

Knihu vydává nakladatelství Smart Press. Kniha vychází 17. 10. 2019.

Více na www.smartpress.cz.

You may also like...