Jak na sítě | Eliška Vyhnánková, Michelle Losekoot

Vychází kniha, která vás naučí využívat sociální sítě ve svůj prospěch.

V pátek 4. října vyšla pod hlavičkou brněnského nakladatelství Jan Melvil Publishing knižní novinka autorek Elišky Vyhnánkové & Michelle Losekoot s názvem Jak na sítě – Ovládněte čtyři principy úspěchu na sociálních sítích.

Ve středu 9. října se v Paláci knih Luxor v Praze konal oficiální křest knihy Jak na sítě za účasti obou autorek a dalších hostů. Kmotrem knihy se stal slavný český influencer Jirka Král a celou akci moderoval herec a zpěvák Milan Peroutka. 

Na sociálních sítích dnes tráví svůj čas víc než polovina světa – je možné tato rostoucí čísla využít ve svůj prospěch? Tato kniha vás přesvědčí, že ano. Naučí vás, jak prodávat těm, kteří nepřišli nakupovat, a jak psát pro lidi, kteří nechtějí číst. Pochopíte, koho a jak můžete na různých sítích oslovit, ovládnete potřebné strategie a naučíte se změřit, jak dobře vaše kampaň funguje. Jak na sítě však vedle mnoha dílčích postupů a příkladů přináší i něco mnohem hlubšího a univerzálnějšího: Naučí vás o sociálních sítích přemýšlet tak, abyste už žádné další návody nepotřebovali.

Potřebujete dát sítím řád a pojem strategie sociálních sítí vám zatím nic neříká? Případně je vaší nejčastější otázkou co tam proboha mám pořád dávat? Jak zjistíte, jestli vaše propagace funguje? Má vůbec smysl do sociálních sítí investovat peníze? A kolik? Ať už si podobné otázky kladou lidé sami za sebe, za svoji komunitu nebo firmu, sociální sítě jim mohou opravdu výrazně pomoci, když vědí, jak na to. Jak na sítě přináší krom jiného také důmyslný systém pro tvorbu obsahu, pro vyhodnocování jeho úspěšnosti a pro skvělou komunikaci se stávajícími i potenciálními zákazníky, klienty či fanoušky.

Michelle a Elišce se podařilo vytvořit chytrou knihu, která nemá na českém (a troufáme si tvrdit, že ani na světovém) trhu obdoby. Navzdory rychlému vývoji v oblasti sítí je postavena nadčasově, čte se jedním dechem, baví a přitom jednoduše ilustruje kroky, které dovedou čtenáře k úspěchu.

„Knihu jsme s Eliškou psaly dva roky a kromě našich rad jsou v ní i rady, tipy a postřehy od 50 nejlepších českých a slovenských marketérů,“ říká Michelle Losekoot a Eliška Vyhnánková k tomu dodává: „Kniha má také onlinovou verzi, která ji doplňuje s bohatými doplňkovými materiály v podobě pracovních listů, kontrolních seznamů a článků prohlubující témata v knize.“

Jak na sítě je jednoduše nezbytná kniha pro všechny podnikatele, freelancery, marketéry, nadšence i influencery, kteří chtějí na sociálních sítích zazářit.

Řekli o knize

„Žádné zbytečné řečičky, žádná zbytečná vata. Kniha nabitá praktickými příklady jak z České republiky, tak ze zahraničí.“

— Simona Kijonková, zakladatelka a spolumajitelka společnosti Zásilkovna

„Nepouštějte se do vašich sociálních hlubin bez toho, že si přečtete tento ultimátní návod jak to nepo*rat.“

— Martin Žufánek, lihovarník moravský

„Pravděpodobně? nejkomplexnější a nejsrozumitelnější manuál k byznysovému úspěchu na sítích.“

— Tomáš Jindříšek, zakladatel, agentura Dark Side

Autorky: Eliška Vyhnánková, Michelle Losekoot

Počet stran: 328

Odpovědná redaktorka: Vladimíra Škorpíková

Ilustrace: Karolína UrbánkováV

Knihu vydalo nakladatelství Jan Melvil Publishing.

Více informací na: www.melvil.cz

Instagram, Facebook

You may also like...