Nenávist | Chris Carter

Poprvé se setkali jako spolubydlící na vysokoškolské koleji. Dva nejchytřejší mozky, co kdy promovaly z psychologie na Stanfordově univerzitě.

Jako protivníci se znovu setkali ve virginském Quantiku. Robert Hunter se stal šéfem Útvaru ultranásilných zločinů Losangeleského policejního sboru. Lucien Folter se stal nejvýkonnějším a nejnebezpečnějším sériovým vrahem, s jakým se kdy FBI střetla.
Teď, po třech a půl letech věznění na samotce, se Lucienovi konečně podařilo dostat na svobodu. A zuří.

Tři a půl roku nemyslel Lucien na nic jiného než na pomstu.
Ten, kdo nese odpovědnost za jeho uvěznění, musí pykat, musí trpět.
Ten někdo je… Robert Hunter.
A konečně přišel čas uskutečnit plán.

Autorská poznámka

Nenávist je desátý thriller ze série o Hunterovi. Je to také první přímé pokračování, které jsem kdy napsal. Navazuje na Zlobu, šestou knihu série, kde tento příběh vlastně začíná. Ačkoli se všechny ostatní knihy z této série dají číst jednotlivě, protože děj jednoho příběhu nesouvisí s tím předchozím, Nenávist je jiná. Doporučoval bych vám tedy přečíst si také Zlobu, abyste plně pochopili historii vztahu Huntera a Luciena.

Ve všech mých románech jsem se vždy usilovně snažil využívat skutečné lokace nejen ve městě Los Angeles a jeho okolí, ale také všude, kam děj Huntera a Garciu zavede. Z toho důvodu cítím nutnost omluvit se. Aby to lépe vyhovovalo zápletce Nenávisti, dovolil jsem si vytvořit několik fiktivních podniků a lokalit na území Spojených států amerických.

Překlad: Jana Pacnerová

Vazba: pevná

Počet stran: 368

Vydalo nakladatelství BB/art.

Více na www.bbart.cz.

You may also like...