Pět tipů na letní knihu

Léto je přesně v polovině, vrcholí dovolené, chystáme se k moři, k příbuzným či jen tak na chatu nebo zahradu. Pro lenivější dovolené vám přinášíme pár tipů na knihy.

Pekárna v Brooklynu | Julie Caplinová

Romantický a vtipný příběh o cestě do Brooklynu, lahodných dortících, lásce i přátelství. Vydejte se na výlet do města, které nikdy nespí, a nechte se okouzlit!

Sophie doufá, že ji její přítel James už brzy požádá o ruku. Jenomže všechno dopadne jinak a Sophie se rozhodne přijmout stáž v americkém časopise. Odjezd do New Yorku je pro ni spíš útěk než životní příležitost. Naplno se vrhne do práce a nemyslí na nic jiného. A už vůbec ne na lásku.

Vydalo nakladatelství Grada.

Sexy mlékař | Alice Claytonová

Natalie Graysonová má všechno. Je krásná, žije na Manhattanu a pracuje jako top manažerka přední reklamní agentury, jejíž kampaně se nebojí provokovat. Má spoustu přátel, milující rodinu a v adresáři samé pěkné svobodné mládence. Co víc by si mohla moderní holka z velkoměsta přát? Odpovědí je, samozřejmě… sýr.

Vydala Mladá Fronta.

Letuška z economy aneb co na Instagramu neuvidíte | Petra Jirglová

Chtěli byste snídat v Paříži, obědvat v New Yorku a večeřet v Bangkoku? Tak to si vysněte jiné zaměstnání. Vtipné historky o kariéře letušky na Blízkém východě. Je to o mně, o práci a životě v Dubaji, o lidech, se kterými jsem se setkala i o tom, že není všechno zlato, co se třpytí. Knížka vás pobaví, potěší a možná i trošičku dojme, ale hlavně otevře oči.

Vydalo nakladatelství Pointa.

Malé sladké lži | Caz Frearová

Cat Kinsellová bývala tatínkova holčička až do dne, kdy svého otce přistihla, jak flirtuje se sedmnáctiletou Maryanne ze sousedství. Když pár dní nato Maryanne beze stopy zmizí, Catin otec zapírá, že by ji znal. Od té doby se Cat tím tajemstvím užírá a jejich vztah tahle malá sladká lež navždy poznamená…

Vydalo nakladatelství Grada.

Prague Coffee Guide | Veronika Tázlerová

První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly

Vydalo nakladatelství Pointa.

You may also like...