Soutěž o knihu Green Arrow 4: Město pod hvězdou

Jeden z vám má možnost vyhrát novinku z nakladatelství BB/art.

Soutěžní otázka:

Jaký podtitul měla kniha Green Arrow 2, která vyšla v nakladatelství BB/art ?

a) Město duchů

b) Oliver Queen přichází

c) Ostrov starých ran

Nápovědu hledejte na webu www.bbart.cz

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: BOOKHOUSE – Green Arrow. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 300, tento e-mail od nás obdrží výhru.

Soutěž probíhá v termínu 29. 7. – 4. 8. 2019.

Soutěž byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Seattle čelí nejhorší sérii krizí, jakou pamatuje. Z nebe padají letadla, obrovské budovy se řítí k zemi a městem se šíří požár. Počet obětí stále stoupá a obyvatel se zmocňuje panika. Ve středu toho všeho je tajemná skupina, která tento chaos vyvolává: Devátý kruh. A mají Green Arrowa přímo na mušce.

Green Arrow zformuje skupinu superhrdinských záchranářů. Pomáhá mu nezdolná Black Canary a bystrozraká Red Arrow. Jenže Seattle je v plamenech. 
Může Ollie se svým týmem město zachránit a vyřídit Devátý kruh jednou provždy? Nebo snad Devátý kruh své divoké řádění úspěšně završí a konečně zničí Seattle i Green Arrowa? 

Ikonické superduo se znovu setkává a má zlo na mušce, to vše v komiksu GREEN ARROW 4: MĚSTO POD HVĚZDOU!

Tento svazek ze série bombastických příběhů Znovuzrození hrdinů DC představuje v sáze smaragdového střelce zlomový okamžik. Přináší vám jej scenárista BENJAMIN PERCY (Teen Titans) a kreslíři JUAN FERREYRA (New Suicide Squad), ELEONORA CARLINIOVÁ (Batgirl) a MIRKA ANDOLFOVÁ (DC Comics: Bombshells).

Obsahuje sešity GREEN ARROW č. 18–25.

Vydalo nakladatelství BB/art.

Více na www.bbart.cz

You may also like...