Miluji Tě, nenávidím Tě | Tip na knihu

Zamilovaní nepřátelé dvou konkurenčních firem.
Převládne vzájemná chemie nebo to bude válka zbraní všeho druhu?

Žhavá romance jako stvořená pro lásku v 21. století od autorek bestsellerových sérií Božský a Vášnivý.

Carter a Evie se seznámí na trapném halloweenském večírku a okamžitě si padnou do oka. A ani fakt, že oba pracují na vysokých pozicích konkurenčních hollywoodských společností, nijak nezmenší jejich vzájemnou fyzickou přitažlivost. Když se ale jejich agentury sloučí a na dané pracovní pozici může zůstat jen jeden z nich, vše jde okamžitě stranou. To, co mohl být nádherný romantický vztah, se rychle promění ve válku bez pravidel.

Může se Carter přestat snažit zalíbit se všem a prohlédnout hru své šéfové? Může Evie zkrotit svou soutěživou povahu, aby mohla konečně zjistit, co od života doopravdy chce? Mohou tito zamilovaní nepřátelé skončit jako šťastný pár, nebo to celé skončí katastrofou a minimálně jedním zlomeným srdcem?

Původní název: Dating you / Hating you

Autor: Christina Laurenová

Počet stran:376

Formát knihy: 130×200

Vazba: Pevná s přebalem

Překladatel: Tereza Suchá

Vydalo nakladatelství Jota.

Knihu lze zakoupit na www.jota.cz

Christina Laurenová

Christina Laurenová je pseudonymem dvou nejlepších kamarádek (spřízněných duší / skoro-dvojčat) a spolupracovnic Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. 

Autorky píší jak fikci pro mladistvé, tak pro dospělé, už spolu vytvořily čtrnáct The New York Times bestsellerů. Jejich knihy jsou přeloženy do více než 31 jazyků.

Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Postupně vznikla celá „Božská“ série, zahrnující tituly Božský cizinecBožský hráčBožský milenec a Božský. Úspěchy slaví také s „Vášnivou“ sérií knih – Vášnivý lhářVášnivý svůdníkVášnivý sprosťák a Vášnivý hříšník.

Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.

Více na www.christinalaurenbooks.com.

You may also like...